Image module
Mijn naam is Ninja van Woezik en ik ben als kind opgegroeid in Bilthoven/De Bilt. Samen met katten en wat later mocht daar ook mijn lieve hond Angel bijkomen. Vanaf kleins af aan ben ik al gek op dieren. Met name op honden, katten en paarden. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak bezig met mijn eigen hond en vaak bij de paarden te vinden.
Al snel wist ik dat ik met dieren wilde gaan werken en houd ik van het buiten zijn en de natuur.

Ik ben afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente. Tijdens mijn paraveterinaire opleiding heb ik veel medische kennis opgedaan. Daarnaast ben ik een tijd in Spanje werkzaam geweest in een groot hondenasiel, waar ik veel heb geleerd, ook omtrent het gedrag van honden. Daar heb ik een groot wolvenpark mogen verkennen. Hier heb ik nog meer geleerd over de wolf/hond, de roedel en hun (natuurlijke) gedrag.

Na het behalen van mijn diploma in 2011 ben ik eerst gaan werken in een dierenkliniek en uitlaatservice. In 2014 ben ik met veel enthousiasme mijn eigen bedrijf Hondenuitlaatservice en dierverzorging Angel gestart. Zo is mijn passie en hobby mijn werk.

Vanaf 2015 heb ik gaandeweg mijn kennis verder verbreed op kynologisch gebied, ben ik een aantal jaar werkzaam geweest op een hondenschool en onderhoud ik mijn kennis dmv bijscholing.