Image module
Gunt u uw hond een plezierige wandeling met professionele kwaliteit en de juiste betrokkenheid? Dan is uitlaatservice Angel de uitlaatservice die bij u en uw hond past.

Angel is een hondenuitlaatservice en dierverzorging (aan huis) die staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Angel is werkzaam in Bilthoven, De Bilt, Maartensdijk, Groenekan en omstreken.

Bij uitlaatservice Angel is uw trouwe viervoeter er op een verantwoorde manier lekker even tussen uit en kan hij of zij spelen met zijn speelkameraadjes. Zo blijft uw hond sociaal en ook nog in conditie.

Angel streeft naar evenwichtigheid in een groep en wandelt met veiligheid en plezier vooropgesteld. De groepen zijn niet te groot en worden selectief opgesteld. U kunt uw hond op vaste dagen mee laten gaan. Zo heeft uw hond een juiste/vaste plek in de op dat moment gevormde roedel.

Doordat de tijden tegenwoordig druk en chaotisch kunnen zijn denkt Angel graag met u mee.

In overleg is flexibele uitlaat of incidentele uitlaat ook mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een puppy of een senior hond? Angel biedt ook privé uitlaat aan voor honden die niet mee kunnen met een groepswandeling.

Daarbij biedt Angel de mogelijkheid om uw kat, konijn, knaagdier, vogel of andere huisdieren aan huis te verzorgen als u het even niet kan. Problemen met kleine medische handelingen uitvoeren of geen vervoer naar een kliniek? Angel is u graag van dienst.